דבש של פרג - חדש על המדף
 דבש פרחי הדרים של פרג מציע איכות בתוצרת מקומית ממכוורת ישראלית בטעם נפלא שימתיק כל מאכל, משקה ופרוסה. לכבוד ראש השנה, אנחנו שמחים להכיר לכם את הדבש החדש של תבליני פרג. ניתן להזמין את המוצר גם באתר.   

ראש השנה בפתח וזה הזמן להצטייד בדבש למנת החג המסורתית של תפוח בדבש ולאפיית שלל עוגות טעימות עם דבש. לדבש יש אינספור שימושים מהוספה למאכלים ועד לשתייה חמה, סגולות מרפא במקרים של הצטננויות או כאבי גרון. 
תבליני פרג מציגים מוצר חדש – דבש הדרים איכותי, שמתאפיין בצבע בהיר ובריח פריחת פרדסים בעוד דבש מפרחי אבוקדו יהיה כהה ובעל ניחוח חריף יותר.

דבש משובח שנוצר כאן
היתרון הבולט של הדבש של פרג הוא ייצור הדבש המקומי, במכוורת חשן, שעשוי מפרחי ארץ ישראל. 
עקירת פרדסים מתמשכת גרמה לכך שכמות דבש ההדרים לא תהיה רבה ולכן, גידול דבורים בארץ ישראל הנו חלק חשוב בתהליך ההאבקה (הפריה) של גידולי חקלאות רבים והוא הכרחי לקיום החקלאות והצמחייה הטבעית. תחשבו כמה זה מדהים שמכוורת קטנה שולטת בכל תהליך הייצור של הדבש וכך שומרת על איכות בכל השלבים מהכוורת ועד שהמוצר הסופי מגיע אליכם הביתה! 
למקרה שראיתם, ישנם סוגים שונים של דבש המתבדלים זה מזה בבשומת (ארומה) וצבע. דבש הדרים בעל ניחוח שישדרג כל תבשיל ומאכל לחג, זה הוא דבש איכותי שאינו מחומם מתגבש במשך הזמן ובמידה והתגבש, תמיד תוכלו לטבול את הצנצנת בצלחת מים חמים והדבש ישוב למרקם הטבעי שלו. 

איך מייצרים את דבש הדרים?
גם בפרדסים הקיימים שניתן להפיק מהם דבש, יש לבצע מספר פעולות אותן אנו עושים במכוורת קטנה ואין הן נעשות ב"בתי החרושת לדבש", שלעתים הדבש מתוצרתן בעל טעם דומה לטעם הסוכריות במנות הקרב של צה"ל. 
אז איך מייצרים דבש איכותי ממכוורת קטנה? עם מתן הקומה השנייה לכוורות בתחילת פריחת ההדרים, ולא יום לפניה, יש להקפיד להכניס חלות לבנות חדשות וריקות. כך מתמלאות החלות הלבנות אך ורק בצוף מפריחת ההדרים, וכשהיא מסתיימת מתבצעת הרדיה מבלי שיכנס לכוורת צוף ממקור אחר. בדרך זו, עולה בידינו לייצר דבש הדרים טהור, בהיר וצלול ללא צוף זר שלפני פריחת ההדרים או אחריה.
ברגע שתטעמו את הדבש של פרג תרגישו היטב את הטעם של ארץ ישראל, בין אם בפרוסת דבש או בתה צלול עם דבש. הטעמים מודגשים ונפלאים. להנאתכם הרבה. 

  
Copyright © 2017 all rights reserved | נבנה ע"י לוגייט טכנולוגיות