מיני אזני המן במילוי סומסומיה
מיני אזני המן מבצק מוכן במילוי ממרח הסומסומיה של פרג - כל אחד יכול!                          
רכיבים

-בצק פריך מתוק (מוכן, של מעדנות)
-ביצה
-טיפונת קמח
למילוי
-ממרח הס ומסומיה המדהים של פרג
לתוספות וקישוטים
-שוקולד צ'יפס (עדיף מריר)
-סוכריות קטנות בצבע
להגשה
אבקת סוכר

לפני שמתחילים עצרו הכל! קחו כפית, תפתחו את ממרח הסומסומיה ורק תטעמו :) ככה סתם, כפית אחת, ישר לפה. פשוט חלום! 


הוראות הכנה, שלב שלב

*לא לשכוח שהבצק מגיע קפוא מהסופר ונדרשת הפשרה של כ-4 שעות במקרר

1. לחמם את התנור על 180 מעלות
2. לקשקש ביצה בקערה ולהניח בצד
3. לפרוס את הבצק על נייר אפיה עם מעט קמח ולרדד קלות עם מערוך. לאחר מכן, להפוך את הבצק
4. ליצור עיגולים קטנים עם חותכן עוגיות (לאזני המן קטנטנות. אם רוצים גודל רגיל, ניתן להיעזר בכוס)
5. למרוח את העיגולים, בעזרת מברשת סיליקון, במעט מהביצה המקושקשת (זה עוזר להדביק את דפנות המשולש ומונע מהמשולש להיפתח בתנור)
6. מילוי - להניח מעט ממרח הסומסומיה במרכז של כל עיגול (לא להתפתות לשים הרבה - למרות שזה קשה :) כדי שהמשולש יוכל להיסגר בקלות...)
7. קישוטים ותוספות – להוסיף מעל הסומסומיה שוקולד צ'יפס (1-2 בכל עיגול), השילוב של הסומסומיה עם שוקולד הוא פשוט מדהים! וגם סוכריות צבעוניות קטנות (בעיקר בשביל הצבע :) אפשר לעשות חצי ככה וחצי ככה...)
8. לסגור למשולשים - קודם ליצור שפיץ, ואח"כ לצרף את הדופן השלישית. חשוב להקפיד ממש להדביק את דפנות הבצק אחת לשניה כדי שלא יפתחו במהלך האפיה



9.
להכניס לתנור (בשלב האמצעי) ב-180 מעלות, ל-10-15 דקות. עד להזהבה קלה של הקצוות בלבד (לא יותר- כדי שהבצק יישאר פריך!)
10. להגשה - לאחר קירור מוחלט, לפזר אבקת סוכר

 במשלוח המנות של הילדים– אני ממליצה לקחת שקית צלופן קטנה, להכניס כמה אזני המן קטנטנות ולקשור בסרט צבעוני



למתכונים נוספים עם הסומסומיה של פרג - עוגיות גרנולה ממכרות | מקפא אישי טעים וחגיגי
נפגש במתכון הבא...

טליה הדר - EshetStyle                        
Copyright © 2017 all rights reserved | נבנה ע"י לוגייט טכנולוגיות