עדכונים חשובים

לקוחות יקרים! בעקבות עומס חריג של הזמנות באתר ניתן לבצע הזמנות באיסוף עצמי בלבד, ככל שיתאפשר נפתח את האתר שוב למשלוחים. עמכם הסליחה!  
איסוף עצמי מסניפים בת ים (ניסנבאום 25) רחובות (קניון עופר), או תל אביב (שוק הכרמל)    

סניף בת ים יפתח ביום שישי מ19.4.23 בין השעות 8-12  
ברוסקטות טעימות - עם לימון כבוש וגבינות

לקוחות יקרים! בעקבות עומס חריג של הזמנות באתר ניתן לבצע הזמנות באיסוף עצמי בלבד, ככל שיתאפשר נפתח את האתר שוב למשלוחים. עמכם הסליחה!
איסוף עצמי מסניפים בת ים (ניסנבאום 25) רחובות (קניון עופר), או תל אביב (שוק הכרמל)

ברוסקטות טעימות - עם לימון כבוש וגבינות

שני שילובים מדליקים לברוסקטות עם הלימון הכבוש של פרג - גבינת פטה, עגבניות ואגוזים | גבינת מנצ'גו ואגסים                

אחד הדברים האהובים עליי זה ברוסקטות! יש משהו בחתיכת לחם קטנה וקראנצ'ית שפשוט משתלב נהדר כמעט עם כל דבר. כל כמה זמן אני נדלקת על איזה רכיב חדש ומאלתרת איתו שילובים מיוחדים...

הפעם הלכתי על הלימון הכבוש (והמעולה!) של פרג -

 רכיבים (ל- 8 ברוסקטות קטנות, 4 מכל סוג)

-לחם כפרי (או סוג אחר שאוהבים) – 2 פרוסות גדולות (כל אחת חתוכה ל-4)

-לימון כבוש של פרג (2-3 כפות) (לרכישה כאן)

-עגבניות שרי גדולות - 2 (פרוסות לעיגולים)

-חופן עליי בייבי/רוקט/בזיליקום (אפשר תערובת. שטופים ויבשים ממים)

-גבינת פטה/בולגרית (5%) מפוררת לפירורים גסים – כ-2 כפות

-גבינת מנצ'גו עיזים – 2 פרוסות עבות (או כל גבינה קשה אחרת שאוהבים)

-חצי אגס פרוס לפרוסות

-כמה אגוזי מלך קצוצים גס

-פלפל גרוס, שמן זית



 הוראות הכנה שלב שלב

1. לשמן את פרוסות הלחם משני הצדדים בשמן זית איכותי של פרג (לרכישה כאן) (אני מעבירה את השמן זית שלי לשפריצר ומשמנת בעזרתו – מוזמנים לקרוא כאן)

2. להניח את פרוסות הלחם על מחבת חמה (ללא שמן) כ-2 דקות מכל צד להשחמה (זה נותן טעם מדהים ללחם, הרבה יותר מטוסטר!)

3. לחתוך את הלחם לריבועים/רבעים

4. לקצוץ את הלימון הכבוש ולמרוח שכבה יפה על כל אחת מהברוסקטות (כדאי להוסיף גם מעט מהשמן שלו)

5. הרכבת הברוסקטות

סוג 1- גבינת פטה, עגבניות ואגוזים – על כל חתיכת לחם שמרוחה בלימון כבוש, להניח בסדר הזה - מעט גבינת פטה מפוררת | כמה שברי אגוזים | עלה-שניים רוקט (או סוג אחר) | פרוסת עגבניית שרי | טיפונת שמן זית ופלפל גרוס

סוג 2 - גבינת מנצ'גו ואגסים – על כל חתיכת לחם שמרוחה בלימון כבוש, להניח בסדר הזה – פרוסת גבינת מנצ'גו (או גבינה אחרת שבחרתם) | עלה-שניים רוקט (או סוג אחר) | פרוסת אגס | טיפונת שמן זית ופלפל גרוס

וזהו! עכשיו, כמו תמיד, אל תשכחו שצורת ההגשה חשובה לא פחות מהטעם, אז סדרו יפה על צלחת ותגישו בסטייל ככה פשוט!



ועוד משהו קטן – לגבי הלחם. כעקרון אין בעיה להצנים אותו בתנור או בטוסטר במקום במחבת... ובכל זאת, אני בעד המחבת! משתי סיבות – 1. זה נותן טעם משגע שלא מתקבל אחרת | 2. גם כשהלחם מתקרר הוא לא מתקשה מידי, ולכן זה מומלץ בעיקר באירוח (בדיוק כמו שעשינו במתכון של קרפצ'יו סלק וגבינות, ממש כאן, זוכרים?)

נפגש במתכון הבא...

טליה הדר - EshetStyle

 *עד אז, מוזמנים גם לעקוב אחרי הבלוג שלי!
 
              
Copyright © 2024 all rights reserved | נבנה ע"י לוגייט טכנולוגיות